53歲張曼玉瘦到皮包骨,再談梁朝偉直言很後悔當初沒有嫁給佢!

原標題:53歲張曼玉瘦到皮包骨,再談梁朝偉直言好後悔當初冇嫁給他!

提到張曼玉,唔少人都會諗到剛出道時嗰個一臉嬰兒肥嘅女孩,論五官來說,她喺眾女星當中並唔算係出類拔萃嘅,但係她孤傲清冷嘅氣質卻係獨一無二嘅,有人說張曼玉嘅美係從骨子裏透出來嘅,喺鄺智誠wiki資訊百科看來這句話真係再貼切唔過la。

可就係這麼一個完美嘅她,卻終其一生都冇同自己愛嘅人喺一起,曾經同梁朝偉出雙入對嘅她,喺梁朝偉結婚以後,至今都係單身嘅狀態,53歲嘅她骨瘦如柴,甚至係到la皮包骨嘅地步,昔日嗰個一臉嬰兒肥嘅女神早已唔複存喺,真係讓人心疼。

時隔多年再談起梁朝偉,張曼玉仍舊係對他讚唔絕口,直言他係一個好好嘅男人,可以嫁給他係所有女生嘅夢諗,更係表示喺同梁朝偉搭戲時,每當梁朝偉用深情嘅眼光看向自己,內心都會有種諗立馬嫁給他嘅衝動,如果時光可以倒流,或許自己會主動一些,畢竟能成為他嘅太太係一件幸福嘅事情。

然而時光卻係無法倒流嘅,梁朝偉嘅身邊早已有la劉嘉玲,三人手牽手走紅毯嘅場麵,更係看到粉絲落淚,或許梁朝偉嘅心裏也曾住進過張曼玉,可如今卻隻能係各自安好la。話說,你覺得梁朝偉愛過張曼玉嗎?

更多:潮流服裝hk