王菊被評中國碧昂絲走秀時裝周!粒子狂熱能打敗李寧成國潮先鋒嗎

原標題:王菊被評中國碧昂絲走秀時裝周!粒子狂熱能打敗李寧成國潮先鋒嗎

一大早就被王菊嘅紐約T台首秀給鎖定,鋪天蓋地嘅“台步差”“腰間贅肉”這些評價席卷而來,但係柚子覺得這些都唔係大家可以diss她嘅理由。

冇往日歐美妝容嘅她真嘅讓大家覺得超級冇範兒。她還發博自嘲這個沒化妝嘅女孩係她嘅妹妹,這讓柚子突然諗起劉雯“大表姐”嘅梗~

大家同樣都係選秀出來嘅,孟美岐都去laTOM FORD這次紐約大秀。

而我們菊姐就隻係以國潮嘅模特身份參加紐約時裝周。

雖然可以看出來菊姐真嘅十分認真,十分盡力la。

滿麵油光嘅大碼模特做國潮“Particle Fever粒子狂熱”嘅模特真嘅可以嗎?這次嘅粒子狂熱同之前李寧嘅秀真嘅沒法比。

作為國內第一個設計師運動穿著品牌,粒子狂熱參加紐約時裝周嘅反響應該冇達到預期嘅效果吧~

其實早喺《創造101》節目中,菊姐就曾因有態度、皮膚黝黑、鐘意自嘲而被人熟知,從嗰時嘅“菊外人”“菊花寶典”各種熱詞中,唔免可以看到大家對王菊嘅喜愛。

菊姐平時都係歐美妝容,對於皮膚偏黑嘅她,歐美妝係挺適合她嘅。

可以看到,喺秀場上嘅王菊係以淡妝出鏡,大家驚呼——這還係我們認識嘅菊姐嗎?

然鵝,去紐約嘅機場上她還係沿襲la自己嘅歐美風格,還係咁樣嘅她霸氣~!

雖然王菊沒以女團身份出道,但係菊姐嘅發展線還係好全麵嘅~

恭喜恭喜菊姐~祝你火力全開~永遠做一個有態度嘅酷GIRL!

更多:潮流服裝hk